Bildes

Visā Latvijā nedēļas garumā no 2011.gada 16. – 23.oktobrim jau trešo gadu tiks atzīmēta "Labo darbu nedēļa", kuras laikā ikviens tiek aicināts sniegt palīdzību līdzcilvēkiem un vairot palīdzēšanas kultūru valstī.

Akciju organizē labdarības organizācijas Palīdzēsim.lv un Charity.lv, un tās mērķi ir aizsāktās palīdzēšanas kustības popularizēšana un izvēršana, cilvēku rosināšana uz savstarpēju atbalstu, tādējādi vairojot pozitīvos mirkļus gan devējiem, gan saņēmējiem, un projekta pārvēršana par tradīciju.

Sākoties labo darbu nedēļai aicinām piedalīties interesantai akcijai hokeja spēles laikā un paveikt jau savu pirmo labo darbu 16.oktobra vakarā un pirms preses konferences 17.oktobrī 16:00 Rīgā pie Origo.

Tavs uzdevums būs jautri pavadīt laiku un iesaistīt labo darbu nedēļas aktivitātēs arī pārējos. Darāmais nebūs grūts, bet atbildīgs! Ja māki kaut mazliet kustēties, tad problēmas tas nesagādās.

Pirms tā būs jāatnāk uz sagatavošanās mēģinājumu 14.oktobrī 20:00 deju studijas Dzirna telpās (Brīvības gatve 224, korpuss 5, ieeja no Vairogu ielas, 2.stāvs). Un pēc tam tikai uzstāšanās - 16.oktobrī Arēnā Rīga Dinamo spēles laikā un 17.oktobrī 16:00 Rīgā pie origo.

Lai darītu labus darbus, nav vajadzīgi lieli finansiāli līdzekļi, nepieciešama tikai vēlme palīdzēt. Tādēļ aicinām Jūs atsaukties «Labo darbu nedēļas» idejai un parūpēties par kādu īpašu «Labo darbu nedēļas" aktivitāti, kas palīdzētu piesaistīt sabiedrības uzmanību gan jūsu organizācijas vai iestādes darbam, gan palīdzības nozīmei un kultūrai kopumā. 

Visi, kuriem ir informācija par cilvēkiem, kuriem nepieciešama palīdzība, tiek aicināti rakstīt uz e-pasta adresi

Viena no iespējām ir brīvprātīgais darbs Nacionālajā Botāniskajā dārzā, lieliska iespēja labo darbu nedēļai. Vairāk par pieteikšanos brīvprātīgajam darbam, lasiet šeit: www.nbd.gov.lv/sabiedriba


Darot kopā, var izdarīt vairāk labu darbu! 





NVO.LV
 
 




Bilde ©


Uzzināt/Pieteikties nodarbībām vecākiem
5 + 1 =
 
Privātuma Politika | Lapas karte | Archīvs