Bildes

No 22. - 26. jūnija Latvijas strādājošo sportistu delegācija dosies uz Hamburgu, lai jau desmito reizi pārstāvētu Latviju Eiropas Strādājošo vasaras sporta spēlēs, kas šoreiz Hamburgā (Vācijā). Tajās kopumā piedalīsies ap 7000 dalībnieku no 23 valstīm un šo sporta spēļu ietvaros notiks sacensības 22 sporta veidos gan sievietēm, gan vīriešiem dažādās vecuma grupās.

Latviju pārstāvēs 140 dalībnieku liela delegācija no šādām komandām: Latvijas Dzelzceļš, LDz Cargo, Nordea, Lidosta „Rīga", „Lattelecom", „Smiltenes piens", Jelgava, Tukums, Filkuls, Aparāts, Lubāna, Vldamirs Vlaslovs un Nikolajs Dorofejevs (individuāli). Par Latvijas sportistiem turēt īkšķus un just līdzi varēsim vairākos sporta veidos dažādās vecuma grupās - volejbolā, pludmales volejbolā, basketbolā, vieglatlētikā, peldēšanā, tenisā, futbolā.

Eiropas Strādājošo sporta spēles jau 18. reizi organizē Eiropas Strādājošo Sporta Federācija (EFCS). Tās tiek organizētas katru otro gadu jau vairāk kā 30 gadu garumā un ir kļuvušas par galvenajām Eiropas amatieru sacensībām. Neatkarīgi no vecuma, profesijas un sportiskās sagatavotības dalībniekiem tiek dota lieliska iespēja veselīgi un dzīvespriecīgi pavadīt vairākas dienas, sacenšoties sporta laukumos, iepazīstoties, apmainoties ar citu valstu iedzīvotāju dzīves pieredzi, popularizējot savus ražošanas, intelektuālos vai citus profesionālos sasniegumus. EFCS organizē arī ziemas strādājošo sporta spēles un citus starptautiskus pasākumus. Arī Latvijas Tautas sporta asociācija (LTSA) ir EFCS biedrs un aktīvi piedalās un pati organizē dažādus pasākumus, tā piemēram, 2001. gadā Eiropas strādājošo vasaras sporta spēles notika Rīgā, kas pulcēja vairāk kā 3000 dalībnieku.

Latvija Eiropas Strādājošo vasaras sporta spēlēs ar labiem panākumiem piedalās no 1993. gada, un daudzkārt ieguvusi arī lielu skaitu medaļu.




Sīkāka informācija par Eiropas strādājošo vasaras sporta spēlēm un Latvijas delegācijas rezultātiem atrodama mājas lapā www.sportsvisiem.lv un www.ecsghamburg2011.de.





Latvijas Tautas sporta asociācija
Tālr: 67226215; 29412801
E-pasts:





Bilde ©




Uzzināt/Pieteikties nodarbībām vecākiem
3 + 5 =
 
Privātuma Politika | Lapas karte | Archīvs