Bildes

„Teiciet To Kungu, jo Viņš ir labs un Viņa žēlastība pastāv mūžīgi" - ar atgādinājumu no 118. psalma visu konfesiju kristieši tiek aicināti 23. jūnijā Aizkraukles novada Staburaga pagasta Bramaņos kopā baudīt brīnišķīgu pielūgsmes laiku jau par tradīciju kļuvušajā trešajā Slavas un pielūgsmes naktī brīvdabā „Lai Tava Valstība nāk!".

No pulksten 18.00 ar pielūgsmi uzstāsies dažādi kristīgās mūzikas izpildītāji no Latvijas, Norvēģijas un ASV.

Kā stāsta šīs tradīcijas iedibinātājs un turpinātājs Latvijā iemīļotais un atzītais mūziķis Valdis Indrišonoks, arī šogad visas nakts garumā no pašmāju mūziķiem uz brīvdabas skatuves kāps un pielūgsmi vadīs tādi mūziķi kā Viktors Isajevs, Valdis Dvorovs, Lība Ēce-Kalniņa, Andrejs Kočkins, Kaspars Ezeriņš, kā arī slavēšanas grupas no draudzēm „Dieva ģimene", „Jaunā paaudze", „Dieva mājas" un Āgenskalna baptistu.

Šobrīd arī jau ir sācies 21 dienas gavēnis, kuram līdz 22. jūnijam var pievienoties ikviens un iestāties lūgšanās un gavēnī par šo pielūgsmes nakti, informē V. Indrišonoks. Ieeja par ziedojumiem. Būs vietas ugunskuriem un teltīm, kā arī būtisks iepriecinājums visiem braukt gribētājiem – šogad ir jauns asfalta segums ceļa posmā Aizkraukle – Jēkabpils novads!


Sīkāku informāciju par pasākuma norises vietu var atrast valdisindrisonoks.lv









Bilde ©




Uzzināt/Pieteikties nodarbībām vecākiem
3 + 6 =
 
Privātuma Politika | Lapas karte | Archīvs