Bildes

Veselības klubs „Man ir prieks Dzīvot!" aicina piedalīties astoņu nodarbību ciklā, kas notiek no marta līdz jūlijam, divas reizes mēnesī, Rīgā, Ūnijas ielā 49, konferenču zālē no plkst.12.00. Nodarbībās dalībniekiem atbilstoši savam veselības stāvoklim palīdzēs saprast pareiza uztura saturu un daudzumu.


14.jūnijā
  -   „Brīvie radikāļi, antioksidanti un kalcijs"


Mēs ikdienā novērojam brīvo radikāļu iedarbības piemērus, kad sarūsē metāls, bojājas augļi, sviests kļūst rūgts utt. Tieši tāpat kā metāls sarūsē skābju iedarbībā, tā arī mēs ar laiku kļūstam mazāk izturīgi. Skaidrosim antioksidantu un kalcija nozīmi uzturā.


28.jūnijā  -  „Sirds veselība"

Pievēršot uzmanību tam, ko ēdam mēs samazinām aterosklerozes rašanās risku. Skaidrosim par Omega–3 nozīmi sirds asinsvadu slimību risku, infarktu, paaugstinātu asinsspiedienu, depresiju, uzmanības trūkumu, locītavu sāpju un reimatisma mazināšanā.


Nodarbībās būs iespēja saņemt organisma novērtējumu ar ekspress metodi (tauku un ūdens daudzums organismā, muskuļu masa, kaulu blīvuma masa, vielmaiņa, bioloģiskais vecums) un speciālista skaidrojumu.


Veselības kluba „Man ir prieks Dzīvot!" devīze - Nodarbības sevis motivācijai un pašsajūtai. Kluba nodarbībās var piedalīties ikviens, kuram ir vēlme veikt savas veselības profilaksi, kā arī uzlabot savu pašsajūtu. 





Piedalīšanās un konsultācijas ir bezmaksas. Papildus uzziņām lūdzu zvanīt uz tālruni +371 67037583.





Man ir prieks Dzīvot!








Bilde ©globalhealingcenter




Uzzināt/Pieteikties nodarbībām vecākiem
1 + 10 =
 
Privātuma Politika | Lapas karte | Archīvs