Bildes

Vasaras nometnē tiek aicināti piedalīties: pedagogi un sociālie pedagogi, sociālie darbinieki, komunikatīvo profesiju pārstāvji, kuru darbs saistīts ar klientiem (banku, iestāžu darbinieki), pacientiem (medicīnas un aprūpes iestāžu darbinieki) un dažāda veida aktivitātēm sabiedriskajā sektorā, kā arī ikviens interesents, kas vēlas padziļināti izpētīt sevi, savus resursus un savas zināšanas papildināt ar mākslā balstītām terapijas metodēm. Iepriekšēja pieredze mākslā un mākslas terapijā nav nepieciešama. Piedalīties var ikviens!


Mūsu emocionālā pasaule ir ļoti daudzveidīga un bagāta. Bieži dažādu ārēju apstākļu, sabiedrības noteiktu un paši savu iekšēju apstākļu ietekmē mēs baidāmies tās izrādīt, dziļi noslēpjot sevī. Dažkārt vienkārši tās neatpazīstam un nezinām ko ar tām darīt, kaut arī jūtam, ka kaut kas nav kārtībā.

Ilgstoši krātas un nestas sevī emocijas bieži tiek tik dziļi noglabātas, ka tās tiek izslēgtas no apziņas kā neesošas. Rodoties kādai neparedzamai situācijai dzīvē, mēs uz to reaģējam kaut kā īpaši, neapzinoties, ka rīcības cēloņi meklējami daudz senākā pagātnē. Izrādās, ka jaunā situācija pārrāvusi pašu uzbūvētos nocietinājumus.

Ko ar to visu iesākt? Kā pietuvoties savām emocijām, saprast tās un nebaidīties no tām? Kā atbrīvoties no negatīvajām emocijām?

Mākslas terapija ir radošs, spontāns un kreatīvs veids kā ar mākslas palīdzību pietuvoties savai zemapziņai, atpazīt un izstrādāt savas emocijas, piedāvājot jaunus risinājumus dzīves uztverei un situāciju risinājumiem. It īpaši tad, ja šādas situācijas ir mūsu ikdienas dzīvē- kā pasargāt sevi, kā veidot attiecības ar citiem?

Tā būs radoša nometne ar mākslas terapijas metodēm, kurā izmantosim gleznošanu, zīmēšanu, veidošanu, kolāžas, plastiku un mālu, kā arī dažādus citus materiālus un piedzīvosim katrs sevī jaunas atklāsmes, strādājot katrs ar saviem individuālajiem mērķiem. Laiks, kas pilnībā veltīts tikai sev, sevis pilnveidošanai un attīstībai.

Mēs ar mākslas palīdzību pietuvosimies šādām tēmām:
  • Kā pārvarēt bailes no savām emocijām? Ko manas emocijas par mani saka?
  • Kā es varu atbrīvot savas emocijas un tās atpazīt? Negatīvo emociju transformācija pozitīvajās- viegli vai sarežģīti?
  • Kā es rīkojos ar savām emocijām un veidoju attiecības ar citiem?
  • Kā mana līdzšinējā dzīves pieredze ir saistīta ar manu vecāku pieredzi un vai tā mainās manos bērnos caur manām un citu kļūdām?
  • Dzīves jautājumi un atbildes manī.


Vasaras nometne norisināsies no 22. līdz 24. jūlijam viesu mājā „Smēdes", Pāles pagastā, Limbažu novadā. Brīnišķīgā, klusā vietā Svētupes krastā, kur ļauties sev un savām sajūtām, labiekārtotās naktsmītnēs un komfortablos apstākļos radošam darbam pie dabas. 







Dalības maksa: Reģistrējoties pa e- pastu: un iemaksājot 50% avansu par dalību līdz 2011.gada 30. maijam ir 48.80Ls ar PVN (cenā iekļauti visi mākslas materiāli, bez nakšņošanas un ēdināšanas). 

Maksājuma uzdevumā un piesakoties norādot dalībnieka vārdu, uzvārdu, personas kodu, darba vietu (nodarbošanos). Iepriekšēja pieteikšanās ir obligāta!

Visiem dalībniekiem tiks izsniegti sertifikāti par piedalīšanos divu dienu seminārā.

Papildus uzziņām www.auzaart.lv, sūtot e-pastu uz vai tālrunis:+371 29228126 (Dita Baumane- Auza)






Auzaart.lv






Bilde ©




Uzzināt/Pieteikties nodarbībām vecākiem
3 + 8 =
 
Privātuma Politika | Lapas karte | Archīvs