Bildes

Veselības klubs „Man ir prieks Dzīvot!" aicina piedalīties astoņu nodarbību ciklā, kas notiek no marta līdz jūlijam, divas reizes mēnesī, Rīgā, Ūnijas ielā 49, konferenču zālē no plkst.12.00. Nodarbībās dalībniekiem atbilstoši savam veselības stāvoklim palīdzēs saprast pareiza uztura saturu un daudzumu.


12.aprīlī
  -   „Ogļhidrāti, cukurs un glikēmijas indekss"


Ogļhidrāti nepieciešami mūsu veselibai, jo tie, izmantojot šūnas, izstrādā enerģiju. Pārmērīga cukura lietošana asociējas ar cukura diabēta saslimšanas risku, sirds asinsvadu slimībām un pat piena dziedzera vēzi. Glikēmijas indeksa tabula palīdz izvēlēties veselīgu un piemērotu uzturu.


26.aprīlī  -  „Vielmaiņa un svara samazināšana"

Vielmaiņa (metabolisms) ir process, ar kura palīdzību organisms izstrādā un tērē enerģiju vai kalorijas visās mūsu aktivitātēs. Saņemot nepieciešamo uzturvielu daudzumu, mēs uzņemam taukus un cukuru, tāpēc ka tie visvieglāk uzsūcas organismā. Pēc tā mēs jūtamies noguruši. Skaidrosim, kāpēc mēs jūtamies sliktāk, tā vietā, lai justos labāk.


Nodarbībās būs iespēja saņemt organisma novērtējumu ar ekspress metodi (tauku un ūdens daudzums organismā, muskuļu masa, kaulu blīvuma masa, vielmaiņa, bioloģiskais vecums) un speciālista skaidrojumu.


Veselības kluba „Man ir prieks Dzīvot!" devīze - Nodarbības sevis motivācijai un pašsajūtai. Kluba nodarbībās var piedalīties ikviens, kuram ir vēlme veikt savas veselības profilaksi, kā arī uzlabot savu pašsajūtu. 





Piedalīšanās un konsultācijas ir bezmaksas. Papildus uzziņām lūdzu zvanīt uz tālruni +371 67037583.





Man ir prieks Dzīvot!








Bilde ©fitnessoverhaul




Uzzināt/Pieteikties nodarbībām vecākiem
6 + 1 =
 
Privātuma Politika | Lapas karte | Archīvs