Bildes

16.aprīlī Mežaparkā SIA „Rīgas meži" un Latvijas Tautas sporta asociācija (LTSA) aicina atklāt nūjošanas takas un piedalīties pasākumā „Mežaparks nūjo!".

Pirmo reizi Latvijā – Rīgā, Mežaparkā izveidotas īpaši marķētas nūjošanas takas ar divām grūtības pakāpēm: zilā taka 5km – zema grūtības pakāpe, sarkanā taka 8km – vidēji augsta grūtības pakāpe. Takas tiks atklātas nūjošanas pasākumā 16.aprīlī, lai aicinātu visus nūjotājus tās izmantot arī turpmāk.

LTSA ģenerālsekretāre G.Gorbatenkova stāsta, ka „šāda veida nūjošanas takas jau ir kļuvušas ļoti populāras citās valstīs, tādēļ ir liels prieks, ka veiksmīgas sadarbības rezultātā ar SIA „Rīgas meži" tādas beidzot būs arī Rīgā. Šādas speciāli marķētas takas dod cilvēkiem papildus motivāciju nodarboties ar fiziskām aktivitātēm svaigā gaisā, ļauj justies drošāk un kontrolēt savu fizisko slodzi."

Nūjošanas taku atklāšanas pasākuma laikā ikviens interesents varēs apgūt nūjošanas pamatus vai uzlabot savu nūjošanas tehniku, izmēģināt spēkus 5km vai 8km trasēs ar laika kontroli, kā arī vienkārši baudīt nūjošanas prieku, Mežaparka dabu un izmēģināt jaunās takas. Šī būs lieliska iespēja gatavoties arī 22.maijam, ko Starptautiskā Nūjošanas Federācija ir pasludinājusi par Pasaules nūjošanas dienu un kura tiks atzīmēta arī Latvijā – Biķernieku kompleksajā sporta bāzē.

Pasākums sāksies plkst. 11.00 (Reģistrācija no plkst.10.00) Mežaparkā, Zaļajā teātrī (sekot norādei Zaļais teātris). Dalība pasākumā bezmaksas. Uz pasākuma laiku būs iespējams arī bezmaksas iznomāt nūjas (pret personas apliecinošu dokumentu).




Pieteikties lūdzam līdz 15.aprīlim, aizpildot un nosūtot pieteikuma anketu! 

Papildus par pasākumu var lasīt www.sportsvisiem.lv , uzzināt zvanot uz tālruni 67226215, 29412801 vai rakstot e-pastu .  




Latvijas Tautas sporta asociācija






Bilde ©




Uzzināt/Pieteikties nodarbībām vecākiem
5 + 1 =
 
Privātuma Politika | Lapas karte | Archīvs