Bildes

Rīgā, 29. martā, Barona ielā 108, plkst. 18:00 notiks tikšanās ar uzņēmējiem un profesionāļiem, kam interesē jautājumi par kristīgo ticību - vai kristīgā ticība joprojām ir aktuāla, vai tā ir integrējama arī darbā un profesionālajā dzīvē. Tiks runāts par avotu stabiliem pamatiem uzņēmējdarbībā, kur smelties redzējumu un atbalstu, kad viss apkārt ir mainīgs un neprognozējams.

Tikšanos vadīs Dominique Feassler (bildē). Dominique pēc izglītības ir jurists, dzimis 1948. gadā. Strādājis 25 gadus Hoffmann La Roche Pharmaceutical group, sākotnēji mārketinga un pārdošanas, vēlāk uzņēmuma vadības struktūrās. Strādājis Honkongā un dažādās vietās Āzijā, Austrālijā kā izpilddirektors, Bāzelē kā ģenerāldirektora palīgs, ASV kā padomes loceklis. Strādājis arī Cīrihē kā cilvēkresursu direktors Givaudan Roure group. No 2002. gada ir starptautiskas organizācijas Europartners prezidents (www.europartners.org). Europartners apvieno kristīgu uzņēmēju un profesionāļu organizācijas 25 Europas valstis.

Dominique runās par savu tīcības pieredzi ejot cauri grūtiem un viegliem laikiem, strādājot augstos amatos starptautiskās korporācijās.

Ar savu pieredzi dalīsies arī Kristiina Drotar no Somijas. Kristiina Drotár vairāk kā 30 gadus strādājusi dažādos vadošos amatos reklāmas un mārketinga jomā – gan business-to-business, gan business-to-consumers jomā, strādājot ar mazumtirdzniecību, pasūtījumiem caur pastu, ar tiešo mārketingu un pārdošanu. Kopš 2005. gada Kristiina Drotár ir Somijas CBMC valdes priekšsēdētāja. CBMC Somijā apvieno vairāk kā 100 aktīvu biedru, daudzi no kuriem ir uzņēmēji un uzņēmumu vadītāji.

Ja ticības jautājumos esat tikai interesents – esat laipni aicināti.


Tikšanās notiks restorānā "Barons". Lūdzam iepriekš pieteikties, lai rezervētu Jums vietu. Papildus uzziņām sūtīt ziņu uz e-pastu vai zvanīt uz tālruni 29207993.






 CBMC


www.cbmc.lv







Bilde ©CBMC


Uzzināt/Pieteikties nodarbībām vecākiem
8 + 9 =
 
Privātuma Politika | Lapas karte | Archīvs