Bildes

Veselības klubs „Man ir prieks Dzīvot!" aicina no marta līdz jūlijam, divas reizes mēnesī piedalīties astoņu nodarbību ciklā, kurās dalībniekiem atbilstoši savam veselības stāvoklim palīdzēs saprast pareiza uztura saturu un daudzumu. Nodarbības Rīgā, Ūnijas ielā 49, konferenču zālē no plkst.12.00.


8.martā
  -   „Ievada nodarbība: Olbaltumvielas, pareizas brokastis un ūdens"


Viens no iemesliem, kāpēc dienas laikā rodas nepārvarama tieksme pastāvīgi našķoties ir izlaistas vai nepareizas brokastis. Lai varētu kontrolētu apetīti - ir nepieciešamas pareizas jeb ideālas brokastis kurās ietilpst pietiekami daudz olbaltumvielu. Organisma visu šūniņu, audu un procesu sastāvdaļa ir ūdens. Organismam saņemot pietiekamu ūdens daudzumu, tas sāks atbrīvoties no liekajiem taukiem.


29.martā  -  „Kāpēc diētas nesniedz rezultātu. Pārtikas iegāde un preču etiķetes"

Cenšoties samazināt ikdienas uztura daudzumu un kalorijas kas nav pietiekoši normālai vielmaiņas darbībai, sauc par badošanos Ar šādu „diētu" mēs ne tikai liedzam savam organismam uzturvielas un „celtniecības" materiālus, bet esošajam mikroelementu deficītam pievienojam jaunu. Lai būtu veselīga pārtikas izvēle ir nepieciešams saprast vai produkts pēc savas uzturvērtības ir jums derīgs. Skaidrosim, kas būtu jāzina par pārtiku pēc satura apraksta etiķetē.


Nodarbībās būs iespēja saņemt organisma novērtējumu ar ekspress metodi (tauku un ūdens daudzums organismā, muskuļu masa, kaulu blīvuma masa, vielmaiņa, bioloģiskais vecums) un speciālista skaidrojumu.


Veselības kluba „Man ir prieks Dzīvot!" devīze - Nodarbības sevis motivācijai un pašsajūtai. Kluba nodarbībās var piedalīties ikviens, kuram ir vēlme veikt savas veselības profilaksi, kā arī uzlabot savu pašsajūtu. 





Piedalīšanās un konsultācijas ir bezmaksas. Papildus uzziņām lūdzu zvanīt uz tālruni +371 67037583.





Man ir prieks Dzīvot!








Bilde ©Demand Studios




Uzzināt/Pieteikties nodarbībām vecākiem
1 + 3 =
 
Privātuma Politika | Lapas karte | Archīvs