Bildes

Pirmo reizi Latvijā no 4. līdz 6. martam, Rīgā notiks starptautiskais jauniešu festivāls ,,SEXUAL REVOLUTION. Kaila patiesība par attiecībām". Festivāls vēlas piedāvāt alternatīvu skatījumu uz cilvēka un viņa ķermeņa vērtību, attiecībām un seksu un vēlas atklātās diskusijās runāt ar jauniešiem par seksualitāti kā skaistu Dieva dāvanu, kas mūsu sabiedrībā visbiežāk tiek uzlūkota divējādi.


Kristieši bieži vien jautājumos par seksu un seksualitāti izvēlas nerunāšanas jeb arī iebiedēšanas taktiku, kas rada priekšstatu, ka seksualitāte ir pretēja garīgumam. Savukārt modernajā popkultūrā valda priekšstats par seksu kā labu sākumu attiecībām un ķermenisko atklātību pirms garīgas un emocionālas atklātības.

Festivāla rīkotāji uz Latviju aicinājuši starptautiski atzītus attiecību speciālistus, ASV kustības „Moral Revolution" dibinātājus Krisu Valotonu un Neitanu Edvardsonu, kas visas trīs festivāla dienas vadīs kvalitatīvus seminārus par jauniešu dzīvē aktuālajām izvēlēm un diskutēs par dažādajiem veidiem, kā jaunieši ikdienā var sasniegt mīlestību, patiesas attiecības un tuvību.

"Pienācis laiks Seksuālai revolūcijai, kas ceļ godā nevainību, atjauno šķīstību, iemāca svinēt seksualitāti un aizstāv laulību," festivāla nozīmīgumu pamato ASV kustības līderis Kriss Volotons.

Festivālā ar īpašiem vakara koncertiem piedalīsies pasaulē populārā jauniešu grupa "Jesus Culture" ar tās līderiem Kimu Volkeri-Smitu un Krisu Kilailu.

Jauniešu festivālu organizē fonds „Moral Revolution" sadarbībā ar vairākām Latvijas nevalstiskajām organizācijām un Latvijas Kristīgajām konfesijām un to vadītājiem un kristīgajām baznīcām.

Festivāls notiks Rīgā, kristīgajā centrā „Labā Vēsts", Ūnijas ielā 99. Plašāka informācija par festivāla norisi ir lasāms mājaslapā www.sexualrevolution.lv.




Papildus uzziņām sazināties ar festivāla koordinātoru Artūru Zīvertu mob. tālrunis: + 371 22119000 vai e-pasts:






 

Fonds „Moral Revolution"








Bilde ©


Uzzināt/Pieteikties nodarbībām vecākiem
4 + 7 =
 
Privātuma Politika | Lapas karte | Archīvs