Bildes

Janvāra otrajā sestdienā – 15. janvārī – tradicionālās akcijas "Tīrības dienas" organizatori aicina uzņēmumus un ikvienu individuāli iesaistīties Latvijas sniega talkā. Tās ietvaros uzņēmumu un iestāžu darbinieki aicināti apvienot spēkus, lai no sniega iztīrītu kādu pilsētas daļu. Akcijas norise plānota gan Rīga, gan citās Latvijas pilsētās un lauku teritorijā, kur darbojas aktīvi un atbildīgi uzņēmumi, iestādes un kolektīvi.

Akcijas ietvaros veidojas sadarbība ar plašu mediju loku, kas tiks vēl paplašināts, un tā kā akcija ir unikāla un līdz šim Latvijā neīstenota. 

Sniega Talkas ietvaros ikviens cilvēks ir aicināts kļūt par Sniega inspektoru, vairāk uzmanības pievēršot savas apkārtējās vides pieejamībai ziemas apstākļos. Sniega talkas ietvaros ikvienam interesentam ir iespēja organizēt tīrītāju grupas, kas dosies dabā, sakopjot pašu izvēlētas vai ar Sniega talkas organizatoriem saskaņotas vietas visā Latvijā. 

Ja vēlaties sniegt savu ieguldījumu akcijas norisē, sazinieties ar "Sniega talkas" biroju tālrunis: 26831571 vai e-pasts: 





Sniega talkas birojs
www.sniegatalka.lv



Bildes ©




Uzzināt/Pieteikties nodarbībām vecākiem
9 + 9 =
 
Privātuma Politika | Lapas karte | Archīvs