ziemassvētku kartiņas kartinas

Šogad portāls Bildēs par Dzīvi... uzsāka apsveikuma atklātņu (kartiņas) labdarības projektu ''Ziemassvētki Tev un Man 2010'', kura mērķis ir savākt līdzekļus Talsu novada mazturīgo ģimeņu, pirmskolu iestāžu un skolu mazāko klašu audzēkņu brīvpusdienām 2011. gadam.
 
Nepieciešamos līdzekļus ir paredzēts iegūt pārdodot Ziemassvētku apsveikuma atklātnes (kartiņas), kuras projekta ietvaros zīmējuši Bukaišu (Tērvetes novads) bērnu dienas mājas jaunieši un Bolderājas (Rīga) mūzikas un mākslas skolas audzēkņi.

Pēc pašreizējiem datiem palīdzība brīvpusdienu veidā ir nepieciešama 297 bērniem no Talsiem, Ārlavas, Lībagu, Laucienes, Īves, Lubes, Valdgales, Virbu, Balgales un Laidzes pagastiem.

Taču sociālie apstākļi Talsu novadā līdz projekta noslēgumam 2011. gadā var mainīties, tāpēc projekta gaitā tiks izmantota pieejamā statistika un rekomendācijas no Talsu novada sociālā dienesta un pašvaldības, lai līdzekļi tiktu piešķirti tiem bērniem, kuri ir trūcīgi nevis pēc likuma, bet pēc fakta, kam vecāki nav spējīgi samaksāt par pusdienām, kādēļ bērni netiek vesti uz pirmskolu iestādēm un skolu pirmajām klasēm.

Atklātnes var iegādāties Jāņa Rozes grāmatnīcās visā Latvijā un Zvaigzne ABC veikalā Talsos līdz 2011. gada 10. janvārim. Visa summa, kas tiks saņemta par atklātnēm, 100% tiks ziedota paredzētajam mērķim. Vienas atklātnes mazumtirdzniecības cena ir 0.50Ls ar PVN. Organizācijām ir iespēja iegādāties atklātnes vairumā iepriekš sazinoties ar mums.

Aicinām arī Jūs atbalstīt projektu, izplatot šo informāciju saziņas līdzekļos un citur, kā arī iegādājoties Ziemassvētku apsveikuma atklātnes ''Ziemassvētki Tev un Man 2010'', tādā veidā sniedzot iespēju pēc iespējas vairāk bērniem saņemt siltas pusdienas.



Bukaišu pagasta bērnu pieskaitīšanas istabas ''Saule'' jauniešu zīmējumi


Betija Dunauska 8.gadi Betija Dunauska 8.gadi Laura Žeka 11.gadi Līga Verjovčika 11.gadi Samanta Ozola 11.gadi

Samanta Ozola 11.gadi Viktorija Lagutika 11.gadi Ērika Galkauska 9.gadi Kristiana Žeka 8.gadi

 Līga Verjovčika 11.gadi Samanta Ozola 11.gadi Samanta Ozola 11.gadi Roberts Gorotko 11.gadi




Bolderājas mūzikas un mākslas skolas audzēkņu zīmējumi

Olga Gorbačeva 7.gadi Kristīne Iskorostenska 9.gadi Kristaps Šūlmeisters  8.gadi



Papildus uzziņām par projektu, lūdzam izmantot e-pastu: vai tālruni: 29365353.





Projektu rīko



Bildes  

Bildes
Projektu atbalsta

Bildes

Bildes
Bildes





Paldies sakām arī....



Blldes
Bildes
Bildes
Bildes
 




Bildes
Bildes
MediaAlliance_Logo_2009
 
 
 
Uzzināt/Pieteikties nodarbībām vecākiem
2 + 5 =
 
Privātuma Politika | Lapas karte | Archīvs