Bildes


Ikviens tiek aicināts piedalīties 25. novembrī,
Rīgā, Vidzemes priekšpilsētā, Rīgas Sociālā dienesta Ziemeļu nodaļas telpās Vidrižu ielā 3, 3. stāvā, plkst. 16.00 Pasaules diabēta dienas 2010 ietvaros rīkotājā nodarbībā. Nodarbībā būs lekcija par diabētu un diētu pēc kuras apmeklētāji varēs saņemt diabēta aprūpes māsas un psihologa konsultāciju, kā arī informāciju par glikometriem un citiem paškontroles līdzekļiem.

Pēc lekcijas būs iespējams noteikt cukura līmeni asinīs, asinsspiedienu, ķermeņa svaru, tauku daudzumu ķermenī, kā arī saņemt psihologa un diabēta aprūpes māsas padomus.

Pasākumu rīko Latvijas Diabēta asociācija sadarbībā ar Brīvprātīgo un Atbalsta grupu centru (BAGC), diabēta pacientu un viņu tuvinieku atbalsta grupu "Domubiedri".

Atbalsta grupā ‘'Domubiedri'' var piedalīties ikviens, kas ir diabēta pacients, vai arī ir vēlme noteikt glikozes līmeni asinīs, saņemt padomus par uzturu un dzīvesveidu veicot arī preventīvus pasākumus cukura diabēta riska mazināšanai. Grupas tikšanās notiek reizi mēnesī.






Piedalīšanās un konsultācijas ir bezmaksas. Papildus uzziņām lūdzu zvanīt uz tālruni 29409313 (Gunta) vai sūtīt e-pastu .





BAGC



Bilde ©




Uzzināt/Pieteikties nodarbībām vecākiem
2 + 5 =
 
Privātuma Politika | Lapas karte | Archīvs