Bildes

Ceturtdien, 18.novembrī Skrīveru Dendroloģiskajā parkā notiks Nūjošanas festivāls, kurā aicināti piedalīties visi nūjot gribētāji – gan pieredzējuši nūjotāji, gan tie, kas vēlas šo nodarbi iemācīties vai uzlabot savas nūjošanas prasmes. Pasākumu organizē Latvijas Tautas sporta asociācija sadarbībā ar Skrīveru novada domi. Dalība pasākumā bezmaksas!

Festivālā aicināts piedalīties ikviens, kurš vēlas pavadīt dienu aktīvi un veselīgi atpūšoties, izmēģināt un uzzināt kaut ko jaunu par nūjošanu, turklāt Skrīveru Dendroloģiskais parks dos iespēju nūjojot baudīt dabu un iepazīties ar citu zemju tradicionālo mežu ainavu, nepametot Latvijas teritoriju.

Parks atrodas tikai 78 kilometrus no Rīgas, šosejas Rīga – Daugavpils malā, pa labi – jāiegriežas parka auto stāvvietā.

Nūjot gribētāji varēs izvēlēties kādu no vairākām distancēm – pieredzējuši nūjotāji, kuri vēlas pārbaudīt savas nūjošanas spējas, aicināti nūjojot (aizliegts skriet!) veikt 10 km distanci ar laika kontroli, savukārt pārējie varēs veikt 2km, 5km vai 10km distanci nūjošanas instruktora vadībā.

Visiem dalībniekiem būs iespēja arī saņemt atbildes uz jautājumiem par nūjošanu, kā arī apgūt vai uzlabot nūjošanas tehniku LTSA sertificētu instruktoru vadībā. Uz pasākuma laiku būs iespējams arī bezmaksas iznomāt nūjas (pret personas apliecinošu dokumentu).

Pasākuma beigās visiem būs iespēja arī baudīt karstu zupu brīvā dabā.

Festivāla sākums plkst. 11.00 (dalībnieku reģistrācija no plkst. 10.00).




Pieteikšanās vēlama līdz 17.novembrim, bet pieteikties varēs arī pasākuma norises vietā. Papildus par festivālu var lasīt www.sportsvisiem.lv , uzzināt zvanot uz tālruni 67226215, 29412801 vai rakstot e-pastu .  




Latvijas Tautas sporta asociācija






Bilde ©Skrīveru pagasts




Uzzināt/Pieteikties nodarbībām vecākiem
1 + 4 =
 
Privātuma Politika | Lapas karte | Archīvs