Bildes

Madlienā, Madlienas pagasta „Zālītēs" 22.oktobrī plkst. 10:00, biedrības "Otrās Mājas" dienas centra konferenču zālē notiks konference „Mazās lauku organizācijas- videi, sabiedrībai, attīstībai". Konferencē piedalīsies vairākas mazās lauku NVO, lai stāstītu par paveikto sabiedrības un vides jautājumu risināšanā savā teritorijā, kā arī spriestu par turpmākajiem uzdevumiem. 

Konferences mērķis ir prezentēt NVO dalīborganizācijas, lai iepazīstinātu citus ar to, ko spēj izdarīt mazas organizācijas sabiedrības labā, talkā ņemot entuazismu, atbalstu no pašvaldības un Eiropas struktūrfondiem.

Konferencē pulcēsies šādas mazās lauku NVO:

  • Biedrība Otrās Mājas, vadītāja Lilija Paegle;
  • Biedrība Saules Avots, vadītājs Artūrs Šmats;
  • Biedrība Sisegale, vadītāja Anita Markevica;
  • Biedrība Meža projekti, vadītāja Dace Iraids;
  • Biedrība Vides centrs, vadītāja Gunita Bombāne;
  • Biedrība Sergeja Eizenšteina Ķeipenes komunikāciju centrs.

Bieži mazās organizācijas labāk var attīstīties, ja līdzās atrodas arī spēcīgākas, pieredzējošākas organizācijas un tādēļ Prezentācijas materiālus apkopos un prezentēs biedrība Zied Zeme. Mūsu mazo organizāciju attīstību bieži veicinājusi tieši šī organizācija, izsludinot projektu konkursus, kam līdzekļus viņi sagādājuši caur LEADER programmām, tātad, piesaistot Eiropas struktūrfondu līdzekļus ir arī viņu ieguldījums šajā konferencē, lai būtu nodrošināta prezentācijas demonstrēšana un diskusiju iespēja konferences formātā.

Konferencē ir uzaicināti vairāki viesi, Eiroparlamenta deputāte Inese Vaidere, kura ar savu pieredzi starptautiskajā jomā ir mūsu sadarbības rosinātāja, biedrības Lauberiete vadītāja Maiga Livčāne, Inčukalna invalīdu biedrība Mūsmājas vadītāja Valda Pavloviča un Ogres novada pašvaldības pārstāvji, lai spriestu par iespējām atbalstīt un sadarboties ar mazām lauku NVO novada stratēģijas un attīstības jautājumos.

PIedalīties konferencē ir aicināts ikviens interesents.

Papildus uzziņām Tālrunis: 26335364 (Lilija) e-pasts:





Otrās Mājas






Bilde ©



Uzzināt/Pieteikties nodarbībām vecākiem
7 + 9 =
 
Privātuma Politika | Lapas karte | Archīvs