Bildes
23. oktobrī Rīgā, Bērzaunes ielā 6, kristiešu draudzes "Prieka Vēsts" ēkā notiks krāšņs Cerības festivāls bērniem. Festivālā ap 5000 bērnus, kuri būs sabraukuši no visas Latvijas, pārsteigs klauni, dziesmas, baloni un daudz citu iepriecinošu notikumu. Vēl nesagaidījuši Cerības festivālu bērniem, klauni izies Rīgas ielās ar baloniem un ielūgumiem. Palīdzi klauniem un ielūdz mazos draugus uz pasakainām svinībām!

Festivālā bērni iepazīsies ar mazo Nikiju un ceļos līdzi puisītim brīnumu pasaulē, kur rotaļlietas atdzīvojas un sāk stāstīt gudrību noslēpumus izrādē „Puzzle". Rotaļlietas, kas izleks no burvju mantu kastes, runās, dziedās, dejos un palīdzēs Nikijam atrast dzīves noslēpumu attēla mozaīkmīklas gabaliņus. Katrs gabaliņš pastāstīs ko svarīgu, bet tikai visi mozaīkas gabaliņi kopā spēj atklāt noslēpumu.

Pasākumā dziedās mazo censoņu koris, kas jau tagad tiekas mēģinājumos. Arī klauni piemēra zeķes, un brīnumu kastes draiskulīgās rotaļlietas negrib atgriezties kastē, kamēr bērni nav sanākuši. Cerības festivāls bērniem notiks gan pulksten 11.00, gan 15.00, tāpēc aicinām Rīgas bērnus pasteigties un ciemoties pie brīnumrotaļlietām jau rīta pusē, bet no tālākām vietām braucošos ļoti gaidīsim pēcpusdienā.

Ja svētdienas skolas skolotājs vai kāds cits pieaugušais apņemas vest uz pasākumu bērnus (bez vecākiem), tad par katru bērnu jāaizpilda šī anketa. Aizpildīta lapas augšējā daļa jāatdod bērna vecākiem, bet lapas apakšējā daļa paliek pieaugušajam, kas pavada bērnu uz pasākumu. Šī anketa jāaizpilda par katru bērnu atsevišķi.

Cerības festivālu bērniem, tāpat kā Cerības festivālu, kas notiks no 5. līdz 7. novembrim, organizē vairāk nekā 500 Latvijas draudzes no luterāņu, baptistu, vasarsvētku, metodistu u.c. baznīcām, sadarbojoties ar Billija Grehema Evaņģēlisko Asociāciju (BGEA). Tā ir Latvijas kristiešu dāvana ikvienam – dot spirdzinošu svētku malku un mācīt bērniem vērtības brīdī, kad daudziem iet grūti. Cerības festivāls bērniem ir bez maksas.

Uz pasākuma vietu ar iespējams nokļūt ar sabiedrisko transportu - 3., 6. tramvajiem; 4., 7., 13., 14., 17. trolejbusiem; un 1., 14., 16., 21., 40. autobusiem - braucot līdz pieturai "Rūpnīca "VEF"". 

Papildus informāciju var lasīt Cerības festivāla mājas lapā www.ceribasfestivals.lv





BGEA








Bilde ©


Uzzināt/Pieteikties nodarbībām vecākiem
5 + 10 =
 
Privātuma Politika | Lapas karte | Archīvs