Bildes


Sestdien, 9.oktobrī Rīgā, Vakarbuļļu pludmalē Latvijas veselības dienas ietvaros notiks nūjošanas un ģimeņu sporta festivāls, kurā aicināti piedalīties gan visi nūjot gribētāji, gan ģimenes ar bērniem. Nūjotājiem būs iespēja izvēlēties kādu no sev piemērotākajām distancēm, bet ģimenes kopīgi varēs piedalītie dažādās stafetēs, spēlēs un citās aktivitātēs.

Festivālā aicināts piedalīties ikviens, kurš vēlas pavadīt dienu aktīvi un veselīgi atpūšoties, uzzināt un izmēģināt kaut ko jaunu, turklāt pasākums notiks ļoti skaistā, sakoptā un tīrā vidē!

Nūjotāji varēs izvēlēties piedalīties 5km, 10km vai 15km distancē, bet iesācēji aicināti piedalīties 5km tautas klases pārgājienā. Visiem dalībniekiem būs iespēja arī saņemt atbildes uz jautājumiem par nūjošanu, kā arī apgūt vai uzlabot nūjošanas tehniku LTSA sertificētu instruktoru vadībā. Uz pasākuma laiku būs iespējams arī bezmaksas iznomāt nūjas (pret personas apliecinošu dokumentu).

Festivālā aicinātas piedalīties arī visas ģimenes, jo programmā ietvertas dažādas stafetes un aktivitātes, kas jāveic visai ģimenei kopā.

Festivāla sākums plkst. 12.00 (dalībnieku reģistrācija no plkst.11.00). Dalība pasākumā bezmaksas!

Pasākumu organizē Latvijas Tautas sporta asociācija (LTSA) sadarbībā ar Rīgas Pārdaugavas izpilddirekciju un SIA „AIR-rest". Dalība pasākumā bezmaksas! 




Papildus par festivālu var lasīt www.sportsvisiem.lv , uzzināt zvanot uz tālruni 67226215, 29412801  vai rakstot e-pastu .  





Latvijas Tautas sporta asociācija






Bilde ©LTSA




Uzzināt/Pieteikties nodarbībām vecākiem
10 + 4 =
 
Privātuma Politika | Lapas karte | Archīvs