Bildes
Tallinā notiks kristīgās mūzikas pasaulē ievērojams pasākums. Pasaules slavenais Oslo Gospeļkoris atskaņos augstas kvalitātes kristīgo mūziku majestētiskajā Tallinas Kaarli baznīcā piektdien, 24.septembrī plkst. 19.00.

Četri no Oslo Gospeļkora izdotajiem diskiem ir zelta diski un viens no albumiem divas reizes ir apbalvots ar platīna diska titulu. Oslo kora slavēšanas mūzika ir izmainījusi daudzu cilvēku sirdis un vairāki cilvēki caur viņu mūziku ir piedzīvojuši dziedināšanas brīnumu. Ceram, ka mums ir viens un tas pats sapnis par Dieva tautas pieaugšanu un jaunu garīgo kustību un ticu, ka 24.septembra vakars var šīs ilgas vēl palielināt.

Gospeļkora diriģents Tora Aas ir galvenais kora repertuāra komponists. Viņš ir Skandināvijā, Eiropā un arī Amerikā pazīstams producents. Viņš ir sadarbojies ar tādiem mūziķiem kā Andrea Crouch un Jessie Dixson un aranžējis vai komponējis mūziku arī Randy Crawfordam, Michael Boltonam un Tata Vegam. Kora repertuārā ir gan Tore Aasa komponētie darbi gan tradicionāla, visiem pazīstama garīgā mūzika.

Piektdienas vakara koncerta biļetes var iegādāties www.piletilevi.ee, www.bilietupasaulis.lt, www.bilesuserviss.lv un www.tiketti.fi 
Biļešu cena ir no 7 līdz 32 EUR.

Piektdien, 24.septembrī plkst. 21.00 Kaarli baznīcā notiks nakts lūgšana Grace unplugged.
Ieeja par brīvu!
Sestdien, 25. septembrī Oslo Gospeļkora vadītājs vadīs eksklusīvu semināru slavēšanas mūziķiem.
Ieeja par brīvu!

Grupām mēs piedāvājam atlaides un esam gatavi palīdzēt atrast lētas naktsmītnes.





Cescendo MTÜ
+372 509 9159






Bilde ©

Uzzināt/Pieteikties nodarbībām vecākiem
5 + 6 =
 
Privātuma Politika | Lapas karte | Archīvs