Bildes


Jau otro gadu tiek rīkots piemiņas pasākums un koncerts „Tu Neesi Viens", kas notiks 11.septembrī Rīgā, Sv. Pētera baznīcā plkst. 18:00.


Pasākuma iecere ir katru gadu vienot cilvēkus Latvijā un ārpus tās robežām aizlūgumā vienam par otru un par grūtībām, kuras kādam jāpiedzīvo ik dienas.

Jo, lai cik smagi arī klātos, vienmēr ir jāatceras būtiskākais - cilvēks nav viens šai pasaulē. Dievs vienmēr ir pāri visam un visur klātesošs.

Pievienoties ar lūgšanām pasākuma norises laikā ir aicināta Coventry draudze Anglijā un Church of the Highlands draudze ASV.

Pasākumā Rīgā piedalīties ir aicināti Latvijā rezidējošo ārvalstu vēstniecību pārstāvji.


1.daļa 18:00 -18:30

Aizlūgums.

Aizlūgums par 21.gs. teroristu uzbrukumos, karadarbībā, dabas un citās katastrofās cietušajiem un viņu tuviniekiem pasaulē.

Lūgšanu vadīs mācītājs Atis Vaickovskis (Sv. Pētera baznīca), mācītājs Sandis Ratnieks (Rīgas Doma draudze), prāvests Andris Kravalis (Sv.Terēzes draudze) un mācītājs Edgars Mažis (Āgenskala baptistu draudze).

Aizlūgumos skanēs Gregoriāņu dziedājumi Schola Cantorum Riga izpildījumā, diriģenta Guntara Prāņa vadībā. Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijas vokālais ansamblis ''Luar'' vadītājas Lienes Batņas vadībā.


2.daļa 18:30 -19:30

Koncerts.

Koncertā piedalīsies LELB jauniešu centra Gospeļu koris, Gaismas speciālās internātskolas audzēkņi, Bērnu un jauniešu simfoniskais orķestris „Draugi", soliste Gita Zvirgzdiņa un trompetists Aivars Krūmiņš.


Ieeja pasākumā par ziedojumiem. Visi savāktie līdzekļi tiks veltīti Gaismas speciālās internātskolas audzēkņu dalībai Cirka skolas projektā Vācijā.




Papildus uzziņām lūdzam sazināt +371 29473896 (Alfs) vai sūtīt vēstuli uz e-pastu: .





Pasākumu rīko


Nepaliec Viens Bildēs par Dzīvi





Pasākumu atbalsta


LELB jauniešu centrs McAbols.lv  LKr.lv Baznica.org




 





Sv.Pētera baznīcas atrašanās vieta kartē


Skatīt plašāk
 




Bilde ©




 
Uzzināt/Pieteikties nodarbībām vecākiem
9 + 4 =
 
Privātuma Politika | Lapas karte | Archīvs