Bildes

Latvijas Tautas sporta asociācija (LTSA) Latvijas Strādājošo sporta spēles Ozolniekos rīkos no 18. līdz 19. septembrim. Sākumā tās tika plānotas augustā. Tajās aicinātas piedalīties organizāciju, uzņēmumu, pilsētu, novadu un pagastu komandas un individuāli dalībnieki.


Strādājošo sporta spēles tiek organizētas, lai veicinātu strādājošo un viņu ģimenes locekļu fiziskās un garīgās veselības saglabāšanu, nostiprināšanu un darba spēju atjaunošanu, turklāt tā ir lieliska iespēja gan aktīvi un veselīgi atpūsties, gan saliedēt darba kolektīvu un veicināt sadarbību starp nozaru darba kolektīviem.

Spēļu programmā ir iekļauti dažādi sporta veidi vairākām vecuma grupām, piemēram, volejbols, basketbols, peldēšana, minifutbols, šautriņu mešana, novuss un citi, no kuriem katrs var izvēlēties sev tīkamāko vai piedalīties vairākos.

Strādājošo sporta spēles šogad notiks jau 17. reizi un tajās vienmēr piedalās liels skaits darba kolektīvu no visas Latvijas. Līdz šim tās ir notikušas Ogrē, Bauskā, Kandavā, Aizkrauklē, Siguldā, Valmierā, Jēkabpilī, Ventspilī un citur.

SPĒĻU NOLIKUMS
SPĒĻU PIETEIKUMA ANKETA

Papildus var lasīt LTSA mājas lapā www.sportsvisiem.lv. Pieteikumi tiek gaidīti līdz 17.septembrim!







Latvijas Tautas sporta asociācija

Tālrunis: 67226215
E-pasts:







 Bilde ©Ozolnieki


Uzzināt/Pieteikties nodarbībām vecākiem
3 + 9 =
 
Privātuma Politika | Lapas karte | Archīvs