Bildes

Lai palīdzētu bērniem no trūcīgām ģimenēm uzsākt skolas gaitas, Ogres novada labdarības organizācija „Otrās Mājas!" sadarbībā ar portālu Ziedot.lv, uzsāk labdarības akciju „Skolas soma Ogres novada 7 pagastos un Ķeguma novada 1 pagastā".
Latvijā ir daudz ģimeņu ar skolas vecuma bērniem, kuras dzīvo uz nabadzības sliekšņa. Īpaši to stāvoklis pasliktinājies vispārējās ekonomiskās krīzes ietekmē un tādēļ mūsu palīdzību šogad gaida Ogres novada Meņģeles, Madlienas, Taurupes, Ķeipenes, Lauberes, Mazozoli, un Ķeguma novada Rembates pagasta 128 bērni. 


Tās ietvaros tiek vākti ziedojumi skolas piederumu iegādei bērniem no trūcīgām ģimenēm. Akcija „Skolas soma Ogres novada 7 pagastiem un Ķeguma novada 1 pagastam" norit Ziedot.lv Vislatvijas akcijas „Skolas soma" ietvaros, kurā piedalās 42 Reģionālo labdarības organizāciju tīkla organizācijas.

Ziedot.lv aptaujāto ģimeņu pārstāvji aprēķināja, ka izdevumi skolas gaitu uzsākšanai vienam bērnam izmaksā vismaz 100 latu. Šī summa ir nesasniedzama augstākminētajām ģimenēm, un tuvojoties mācību gadam viņus pārņem izmisums par to, kā lai sagādā visu mācībām nepieciešamo.

Palīdzēsim arī šogad bērniem izjust skolā iešanas prieku! Ziedojot 25 latus, varam uzdāvināt daļu no nepieciešamajām lietām, lai kāds pirmklasnieks, kuram vecāki nevar iegādāties skolas piederumus, ar prieku uzsāktu skolas gaitas! Palīdzēt varam arī ziedojot lietošanai derīgus skolas piederumus un lietas, kuras pašu skolēniem vairāk nav derīgas, bet kādam citam skolēnam – ļoti nepieciešamas!

Labdarības akcija ziedojumu vākšanai notiks

21. augustā no plkst.9.00-15.00 Madlienā.
22. augustā no plkst.12.00-17.00  Ķeipenē, Taurupē, Meņģelē, Mazozolos, Krapē, Lauberē, Rembatē (Ķeguma novads)

Lai palīdzētu mazajiem Ogres un Ķeguma novada (konkrēti Rembates) skolēniem uzsākt skolas gaitas, aicinām ziedot (biedrība Otrās Mājas, reģ’.Nr.40008082221. Ziedojuma konts: A/S Swedbanka;  Nr.LV53HABA0551018765653

Papildus naudas ziedojumiem aicinām līdzcilvēkus ziedot arī mantas – skolas piederumus, sporta tērpus, somas, grāmatas u.c. Mantiskos un naudas  ziedojumus gaidīsim:

21. augustā no plkst.9.00-15.00  pie stadiona un kultūras nama Madlienā.
22. augustā no plkst.12.00-17.00 Taurupes kult.namā ; Ķeipenes kult.namā; Meņģeles kūlt.namā; Mazozolu kūlt.namā; Lauberes kūlt.namā; Rembates pagasta pārvaldes ēkas stāvvietā.

Lai nodrošinātu to, ka ziedotie līdzekļi patiešām tiek izlietoti skolas preču iegādei, ģimenes nesaņems naudu, bet gan īpašas dāvanu kartes 25 latu apmērā, ko varēs izlietot, iegādājoties tikai skolas preces. Projekta gaitai un ziedojumu izlietojumam ikviens var sekot līdzi portālā www.ziedot.lv.

Papildu informācijai lūdzam sazināties ar Biedrības ''Otrās Mājas'' vadītāju Liliju Paegli tālr.26335364, e-pasts: un un Ramonu Ļeščišinu Biedrības Otrās Mājas valdes locekle-koordinatori, tālr.26341749, e-pasts:





Biedrība ''Otrās Mājas''








Bilde ©




Uzzināt/Pieteikties nodarbībām vecākiem
8 + 8 =
 
Privātuma Politika | Lapas karte | Archīvs