Bildes

Rīgas Krusta draudze aicina piedalīties vasaras nometnē Āraišos. Tā norisināsies no 9. līdz 14. augustam pašā Āraišu ezera krastā. kur paveras skats uz ezerpili, pakalniem, laukiem, mežiem un uz pašu ezeru. Būs iespēja gan izpeldēties gan palaivot. Būs gan gultas vietas, gan iespēja uzcelt un dzīvot savās teltīs.

Nometnes mērķis: mācīties veidot personīgas attiecības ar Dievu, iepazīt labāk Viņu un Kristus miesu draudzē. Līdzīgi kā mūsu ķermeņa daļām pazīstot vienai otru, ir iespēja darboties. Arī mēs – Kristus miesa, lai varētu īstenot šī vārda patieso būtību, ir jāpazīst vienam otru un Dievu. Viens no labākajiem veidiem to darīt ir kādu laika posmu padzīvot kopā. Un arī dabai ir sava Radītāja iestādīta funkcija mūsu attiecībās vienam ar otru un Dievu. Kā redzat nometnē piedalīsies arī vieni no labākajiem lektoriem!


Savās atziņās un pieredzē ar nometnes dalībniekiem dalīsies:

  • Ivars Jēkabsons Rīgas Krusta draudzes mācītajs;
  • Rolands Eimanis Rīgas Mežaparka un Baldones mācītajs;
  • Samuel Thomass Valuthadathil mācītājs no Indijas; 
  • Valdis Indrišonoks Latvijā kristīgā vidē pazīstamākais mūziķis, komponists, producents, pielūgsmes vadītājs, skolotājs; 
  • Indulis Paičs Mg. theol., Rīgas Lutera un Garkalnes draudzes mācītajs, Lutera Akadēmijas pasniedzējs, LELB Teoloģijas nozares vadītājs.


Dalības maksa: 25,- Ls vai par ziedojumiem. Dalības maksā ir iekļauta ēšana, maksa par nometnes vietas telpu izmantošanu. Bet būs vēl citi izdevumi.

Tādēļ, ja Dievs Tevi pamudina ziedot vairāk nometnes īstenošanai, lūdzu atsaucies! Tomēr, lai ne nauda, ne kas cits nav par sķērsli piedalīties nometnē, ja Debesu Tēvs Tevi aicina!

„Lūdziet, tad jums taps dots; meklējiet, tad jūs atradīsit; klaudziniet, tad jums taps atvērts." (Mat.7:7)
„Neviens, kas uz Viņu paļaujas, nepaliks kaunā." (Rom.10:11)

Pieteikties nometnei kā dalībniekam vai kalpotājam var sazinoties ar Kristīni Punku, tālrunis; 27065585, e-pasts: Papildus lasīt var www.krustabaznica.lv





Rīgas Krusta draudze






Bilde ©

Uzzināt/Pieteikties nodarbībām vecākiem
4 + 9 =
 
Privātuma Politika | Lapas karte | Archīvs