Bildes

Latvijas Tautas sporta asociācijas (LTSA) delegācija pārstāvēs Latviju Pasaules strādājošo sporta spēlēs, kas notiks no 1. līdz 8.jūlijam, šoreiz tepat kaimiņu valstī – Igaunijā, Tallinā.

Pasaules strādājošo sporta spēles organizē Starptautiskā Strādājošo sporta konfederācija (CSIT) sadarbībā ar Igaunijas Sporta asociāciju „Kalev". Pasaules Strādājošo Sporta spēlēs piedalīsies apmēram 3000 sportistu no visām pasaules valstīm, tostarp Brazīlijas, Meksikas, Indijas, Ķīnas, Indijas, Alžīrijas, kā arī gandrīz visām Eiropas valstīm.

Sacensības notiks vairākos sporta veidos - volejbolā, pludmales volejbolā, futbolā, basketbolā, tenisā, galda tenisā, šahā, petanki, džudo, cīņā, vieglatlētikā un peldēšanā.

Latviju pārstāvēs vairāk kā 60 sportistu liela delegācija, kas sevī iekļauj dažādu organizāciju komandas – Lidosta „Rīga", LDz Cargo (volejbols), Lattelecom/LSAB, Baltijas Ekspresis (basketbols), „Ventspils Nafta" Termināls (teniss), EVA-Serviss, Remtes Transports, Filkuls (pludmales volejbols), kā arī individuāli dalībnieki (Staņislavs Vaipans – peldēšana).

Pasaules strādājošo sporta spēles notiek otro reizi – pirmās spēles notika pirms diviem gadiem Itālijas pilsētā Rimini. Tajās piedalījās arī Latvijas dalībnieki un izcīnīja vairākas medaļas.

CSIT ir organizācija, kas sevī apvieno Sporta visiem organizācijas no visas pasaules. LTSA ir CSIT biedrs jau no 1993. gada, un vienmēr ir centusies pārstāvēt Latviju dažādajos CSIT pasākumos un sacensībās visā pasaulē, kā arī pati ir organizējusi vairākus CSIT pasākumus tepat Latvijā, piemēram, Pasaules Strādājošo čempionātu pludmales volejbolā.

Pasaules Strādājošo sporta spēles ir ne tikai sacensības, beta arī lielisks integrācijas un pieredzes apmaiņas veids, kā arī nenovērtējama iespēja popularizēt aktīva un veselīga dzīvesveida ideju visā pasaulē. Paralēli sacensībām notiks dažādas konferences par sportam visiem aktuālām tēmām, kā arī ir paredzēta kultūras un izklaides programma visas nedēļas garumā.





Papildus uzzināt var lasot www.sportsvisiem.lv vai sazinoties ar Latvijas Tautas sporta asociāciju tālrunis: 67226215, 29412801 (Gaļina) un/vai e-pasts: .





Latvijas Tautas sporta asociācija





Bilde ©CSIT




Uzzināt/Pieteikties nodarbībām vecākiem
5 + 8 =
 
Privātuma Politika | Lapas karte | Archīvs